skip to Main Content

Kontomøbler.dk (hed tidligere Dencon Center) er en dansk virksomhed, der så dagens lys i Danmark i 2008. Der var en uforløst potentiale i møbelbranchen, der i den grad manglede en brugervenlig webshop med transparente priser og mulighed for at skræddersy sine egne møbler. Siden da er det gået rigtig stærkt med væksten, hvor vi har vundet 6 Gazellepriser 6 år i træk. Desuden har vi også udvidet med fire showrooms i dag og har planer om at åbne flere i fremtiden.

Vi har specialiseret os i online salg af møbler, kontormøbler på bruttolønsordning og erhvervsindretning.

Dansk design

Vi har et bredt udvalg af danske møbler fra anerkendte mærker. Det er vigtigt for os, at I som kunde kan få møbler i en god kvalitet, der kan holde i mange år. Samtidig synes vi også, at vi har et vigtigt ansvar for at støtte de danske arbejdspladser.

Skræddersyet løsning

Vores udgangspunkt er altid, at det skal være nemt for kunden, uanset om det drejer sig om den komplette kontorindreting, eller at I skal bruge nye kontormøbler. Derfor kan man også på vores webshop nemt og hurtigt skræddersy sin egen møbelløsning.

Personlig, kompetent og ærlig vejledning

Hos Kontormøbler.dk har vi passioneret fagfolk ansat, der har været i møbelbranchen i mange år. Det er vigtigt for os, at I får den rette vejledning og en god oplevelse. Derfor kan I være helt sikker på, at når I besøger jeres lokale showroom eller kontakter os på hjemmesiden, så står vores rådgivere klar til at hjælpe jer videre.